15% korting op eco beddengoed van Yumeko

Een betere nachtrust met het allerzachtste beddengoed

Het Amsterdamse merk Yumeko maakt het allerzachtste beddengoed van (h)eerlijke,  natuurlijke en duurzame materialen. 100% biologisch en fair trade. Dat is niet alleen fijner voor jou, maar ook voor de boeren, de arbeiders, de dieren en de wereld.
Yumeko gelooft dat betere slapers ook betere mensen zijn. Daarom maken ze het allermooiste, soepelste en zachtste beddengoed om jou het ultieme bliss-gevoel te geven. Want zij geloven dat als jij ‘s ochtends stralend en uitgeslapen wakker wordt, jij je dromen kunt verwezenlijken en de wereld een beetje mooier kunt maken.

Ook wij van Nudge hebben gemerkt dat een betere nachtrust een goede fundering is voor het creëren van een betere wereld. Daarom geven we je graag een exclusief presentje:
Ontvang 15% korting op de gehele Yumeko collectie met de kortingscode.

Shop de Yumeko collectie op www.yumeko.nl

Voorwaarden:

  • De korting wordt automatisch bij het afrekenen verrekend. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en loopt t/m 30 april 2019.
  • De algemene voorwaarden van Yumeko zijn van toepassing.
Yumeko, 100% biologisch beddengoed

Doe je Donatie

Zodra je een donatie doet voor de Nudge Campagnes ontvang je direct toegang tot alle korting vouchers.

Heb je al een donatie gedaan?

Deed je de afgelopen 3 maanden een donatie? Dan heb je al een account en kun je  inloggen om alle korting vouchers te zien.

TOP