Maar liefst 25% korting op de duurzame WakaWaka producten

Share the sun

Voor elke WakaWaka die in het westen wordt afgenomen zorgt WakaWaka voor licht voor iemand in Afrika of Azië. De missie van WakaWaka: ruim 1 miljard mensen van licht voorzien die momenteel nog afhankelijk zijn stinkende, levensgevaarlijke kerosine lampen.

Toegang tot energie is een basisbehoefte. Een noodzaak voor iedereen. Het hebben van licht en stroom betekent toegang tot educatie, communicatie, en tot de mogelijkheid om geld te verdienen. Meer dan een miljard mensen op de wereld hebben geen toegang tot energie. Dit heeft grote gevolgen voor hun sociaal-economische ontwikkeling.

De zon is de grootste energiebron voor de wereld. Schoon, onuitputtelijk en overal ter wereld beschikbaar. Het is dé oplossing voor iedereen die stroom nodig heeft, maar geen stopcontact in de buurt, of dat nou permanent of tijdelijk is.

WakaWaka zorgt ervoor dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken – backpackers, festivalgangers, maar ook vluchtelingen of ondernemers in rurale gebieden. Iedereen kan gebruik maken van solar producten van dezelfde goede kwaliteit en mooi design.

Ontvang maar liefst 25% korting de WakaWaka producten met de kortingscode.

Bekijk snel wat voor moois WakaWaka voor jou te bieden heeft op de WakaWaka website!

Voorwaarden:

  • De korting wordt automatisch bij het afrekenen verrekend. De kortingscode is geldig t/m 31 december 2019.
  • De algemene voorwaarden van WakaWaka zijn van toepassing
Waka Waka
Waka Waka
WakaWaka - Share the Sun Impact

Doe je Donatie

Zodra je een donatie doet voor de Nudge Campagnes ontvang je direct toegang tot alle korting vouchers.

Heb je al een donatie gedaan?

Deed je de afgelopen 3 maanden een donatie? Dan heb je al een account en kun je  inloggen om alle korting vouchers te zien.

TOP