Gratis allesreiniger 'Frisse Mintjes' bij je aankoop in de Seepje webshop

Natuurlijk zeep van superschillen

Seepje gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Zoals de schil van de Sapindus mukorossi vrucht, die in overvloed aan bomen in India en Nepal groeit. Wanneer deze superschillen water zien maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan die je kleding heerlijk schoon én zacht maakt. Ook maken we er een vloeibaar extract van, dat als basis dient voor de vloeibare wasmiddelen, afwasmiddelen en allesreinigers…

Seepje is mooi voor ’t milieu, want door onze vraag naar de schillen blijven de Sapindus bomen behouden. En onze ingrediënten hebben een significant lagere impact op ‘t afvalwater! Ook creëren we samen betere leef- en werkomstandigheden voor onze Indiase en Nepalese schillenboeren. En in Nederland werken de kanjers van onze sociale werkplaats met veel plezier voor Seepje. Zo maken we wassen én poetsen leuk!

De Seepje allesreinigers bestaan voor 90% uit superschillen-extract en zijn geschikt voor het poetsen van alle harde afneembare oppervlakken. Zoals vloeren, kozijnen, spiegels en de deuren van je inloopkast. Een fles bevat 1,15 liter allesreiniger, goed voor maar liefst 19 emmers poetspracht!

Poetsbui te pakken?
Voor Nudge Cadeau krijg je bij het plaatsen van een bestelling in de Seepje webshop, een gratis Allesreiniger ‘Frisse Mintjes’ cadeau. Gebruik daarvoor je kortingcode.
Er is geen minimaal orderbedrag. Verzending is gratis in Nederland vanaf 25 euro (anders 4,95). We leveren zo snel mogelijk!

Je vindt de Allesreiniger ‘Frisse Mintjes’ hier op de Seepje website. En natuurlijk alle andere fijne Seepje producten.

Voorwaarden:

  • De kortingscode is geldig t/m 31 december 2019.
  • Eenmalig per klant te gebruiken.
  • Niet te gebruiken in combinatie met andere acties van Seepje.
  • De algemene voorwaarden van Seepje zijn van toepassing.
Seepje Allesreiniger Mint
Seepje Allesreiniger Mint

Doe je Donatie

Zodra je een donatie doet voor de Nudge Campagnes ontvang je direct toegang tot alle korting vouchers.

Heb je al een donatie gedaan?

Deed je de afgelopen 3 maanden een donatie? Dan heb je al een account en kun je  inloggen om alle korting vouchers te zien.

TOP