10 euro korting op hét bordspel voor, door en over Amsterdam.

Patrimonia Amsterdam is een loeispannend bordspel waarvoor, je naast tactisch inzicht en flink wat lef, soms ook gewoon een beetje mazzel nodig hebt. Door bouwmaterialen te verzamelen, bruggen te blokkeren, vergunningen te fiksen, dealtjes te sluiten en je monumenten te restaureren, til je de stad naar een hoger plan. Als eerste klaar met opknappen? Dan win je! of toch niet? Stap in je sloep en ga de strijd aan op de grachten.

Ontstaan uit passie voor de stad geeft Patrimonia Amsterdam je niet alleen het echte Amsterdam-gevoel, maar is het ook duurzaam en lokaal geproduceerd. De pionnen zijn van gerecycled plastic, het hout van een omgewaaide berk uit Amsterdam-Noord, onze drukker won de prijs “de duurzaamste drukker van de wereld” en medewerkers van een sociale werkplaats zetten alles in elkaar.

Het spel bevat een uitgebreide én een snelle spelvariant, je ontdekt leuke weetjes over de verschillende monumenten en het blijft spannend tot de allerlaatste seconde.

Ontvang € 10,- korting met jouw kortingscode.

Meer informatie vind je op de website van Patrimonia.

Voorwaarden:

  • De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en loopt tot en met 31 december 2019.
  • De algemene voorwaarden van Patrimonia Amsterdam zijn van toepassing.

Doe je Donatie

Zodra je een donatie doet voor de Nudge Campagnes ontvang je direct toegang tot alle korting vouchers.

Heb je al een donatie gedaan?

Deed je de afgelopen 3 maanden een donatie? Dan heb je al een account en kun je  inloggen om alle korting vouchers te zien.

TOP