20% korting op gehele Ecowings collectie

Een tweede leven voor binnenbanden

De missie van Ecowings is het beschermen van de natuur en de dieren. Dit doet Ecowings door de binnenbanden van vrachtauto’s uit de afvalstroom van India te halen en deze een tweede leven te geven. Hierdoor worden ze niet verbrand en wordt CO2-uitstoot verminderd. Daarnaast laat Ecowings met het upcyclen van rubber zien dat hergebruikt rubber een prima alternatief is voor leer en andere dierenhuiden.

De collectie van Ecowings bestaat uit laptoptassen, rugzakken en accessoires, stuk voor stuk met de hand gemaakt in hun eigen atelier in noord-India. Het hergebruikte rubber maakt ieder product uniek. De producten van Ecowings zijn tegelijk stoer en professioneel. Ecowings laat zien dat je geen concessies hoeft te doen aan kwaliteit als je voor duurzaam kiest.

Ontvang 20% korting op de gehele Ecowings collectie met de kortingscode.

Shop de Ecowings collectie op www.ecowingsshop.nl

Voorwaarden:

  • De korting wordt automatisch bij het afrekenen verrekend. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en loopt t/m 31 december 2019.
  • De algemene voorwaarden van Ecowings zijn van toepassing.
Ecowings RozerPack
Ecowings Mountain Panda

Doe je Donatie

Zodra je een donatie doet voor de Nudge Campagnes ontvang je direct toegang tot alle korting vouchers.

Heb je al een donatie gedaan?

Deed je de afgelopen 3 maanden een donatie? Dan heb je al een account en kun je  inloggen om alle korting vouchers te zien.

TOP