15% korting op het hele assortiment BIOnyx biologische schoonmaakmiddelen

Natuurlijke bestanddelen, zonder chemicaliën

Stop de verspilling! Dagelijks gebruiken en verspillen we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt.

BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu beschermd!
Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Van vloeibaar wasmiddel tot schimmel & vochtreiniger, universele vloerenreiniger tot vaatwastabletten: BIOnyx heeft voor al deze schoonmaakmiddelen een natuurlijk alternatief. Zelfs voor een doorgaans sterk chemisch product, zoals gootsteenontstopper of sanitairreiniger, heeft BIOnyx een hoogwaardig biologisch alternatief.
Ben je ook veel buiten aan de slag? Met de terras & opritreiniger, zonnepanelenreiniger of kunstgrasreiniger van BIOnyx, wordt alles in een handomdraai schoon! Bovendien zijn onze producten sterk geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. En bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen.
Het afvalwater spoel je na het schoonmaken met een gerust hart door de gootsteen.

Ontvang 15% korting op hele assortiment BIOnyx schoonmaakmiddelen met de kortingscode.
Kijk & bestel op www.bionyx.nl voor het uitgebreide BIOnyx assortiment.

Voorwaarden:

  • De korting wordt automatisch bij het afrekenen verrekend. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en loopt t/m 31 december 2019.
  • Er is geen minimaal orderbedrag. Verzending is gratis in Nederland vanaf 25 euro (anders 4,95)
  • Voor 16.30 uur besteld, direct verstuurd
  • Algemene voorwaarden van BIOnyx zijn van toepassing.
BIOnyx-terras-&-opritreinig
BIOnyx-vloeibaar-wasmiddel-

Doe je Donatie

Zodra je een donatie doet voor de Nudge Campagnes ontvang je direct toegang tot alle korting vouchers.

Heb je al een donatie gedaan?

Deed je de afgelopen 3 maanden een donatie? Dan heb je al een account en kun je  inloggen om alle korting vouchers te zien.

TOP