250 Euro korting op een natuurvriendelijke uitvaart

Een natuurvriendelijke uitvaart met Susanne bij Afscheid

Natuurbegraven, een boom planten met de as of mogelijk ooit humuseren tot compost? Gewikkeld in een hennep wade, liggend op een mand van lokale wilgentenen? En een toost op je leven met biologische appelcider? Misschien ben je al aan het nadenken over je laatste afscheid, misschien ben je nog lang niet van plan om dood te gaan. Of misschien moet je van iemand afscheid nemen. Voor Nudgers die bewust in het leven staan, en ook bewust afscheid willen nemen als het zover is, biedt begrafenisondernemer Susanne bij Afscheid uit Amsterdam een korting van 250 euro op een natuurvriendelijke uitvaart. Levenslang geldig!* Volg haar inspiratie via Instagram, haar website of ga alvast in gesprek over hoe jij herinnerd wilt worden.

Voorwaarden:
* De korting van 250 euro is op vertoon van de voucher levenslang geldig, zolang begrafenisonderneming Susanne bij Afscheid bestaat, binnen een straal van 80 km rond Amsterdam in combinatie met de volledige begeleiding van Susanne.

Susanne - Bij Afscheid
Bij Afscheid

Doe je Donatie

Zodra je een donatie doet voor de Nudge Campagnes ontvang je direct toegang tot alle korting vouchers.

Heb je al een donatie gedaan?

Deed je de afgelopen 3 maanden een donatie? Dan heb je al een account en kun je  inloggen om alle korting vouchers te zien.

TOP